Jídelní lístek

Salát Capresse s mozarelou, rajčaty a čerstvým bazalkovým pestem

5,7,10
  95 Kč  
Salát Caesar z lístků římského salátu se zastřeným vajíčkem, hoblinkami parmazánu a krutony

1, 3, 4, 5, 7, 10
  125 Kč  
Salát s kuřecím masem a marinovanou červenou řepou, dijónská vinegreta

5,10
  145 Kč  
Salát Caesar s grilovanými krevetami

1,3,4,5,7,10
  220 Kč  
Salát ze salátových lístků a s čerstvou zeleninou, s grilovaným lososem a krutony

1,3,5,7,11
  190 Kč  
Čerstvě rozpečená bageta s máslem a česnekem

1,3,5,7,11
  40 Kč  
Bageta

1,3,5,7,11
  35 Kč  
Čerstvě rozpečená bageta s bazalkou a parmazánem

1,3,4,5,7,10
  40 Kč  
Studené předkrmy

 
Carpaccio z tuňáka Sashimi se smaženou Mušlí, přelité olivovým olejem s citrónem, toust

: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11
  285 Kč  
Saláty

 
K salátům doporučujeme:

 
Carpaccio z hovězí svíčkové s hoblinkami parmazánu, s tuňákovou majonézou a lanýžovým olejem, toust

  240 Kč  
Teplé překrmy

 
Plátky hovězí argentinské svíčkové podávané na horkém talíři s rozmarýnem, parmazánovou stříškou a rukolou

5,7
  240 Kč  
Mušle svatého Jakuba, grilované krevety, pečená paprika s česnekem, opečená bagetka

1,3,4,5,7,10
  330 Kč  
Polévky

 
Japonská lososová polévka podávaná s čerstvým lososem, japonskými pohankovými nudlemi

2, 4, 6, 7, 9, 14
  165 Kč  
Polévka dle denní nabídky

  55 Kč  
Polévka z telecích drštek v čerstvě rozpečeném chlebu

1,3,5
  80 Kč  
Krémová polévka dle nabídky šéfkuchaře s krutóny

1,3,5,7
  65 Kč  
Steaky a grilované masa

 
Steak z pravé svíčkové Argentina
Tento malý kulatý steak u nás známý jako klasický biftek se krájí z hovězí svíčkové, většinou ze střední části.

7
220g   550 Kč  
Steak z pravé svíčkové Argentina
Tento malý kulatý steak u nás známý jako klasický biftek se krájí z hovězí svíčkové, většinou ze střední části.

300g   600 Kč  
2. Steak z vysokého roštěnce (Rib eye) – Uruguay
Je prorostlý tukem, takže bývá označován za nejšťavnatější steak. Právě tuk dává tomuto steaku typickou chuť. ( V restauraci též pod francouzským názvem Entrecote).

7
300g   590 Kč  
Picanha steak - Evitas Argentina
Steakové maso ze zadní květové špičky skotu. Jde o vysoký sval, který je lemovaný silnou vrstvou tuku, která dá masu vyjímečnou chuť a vůni.

7
250g   390 Kč  
Flap steak
Flap steak Maso z hovězího pupku, které je lehce prorostlé a mramorované tukem. Díky tomu je velmi šťavnaté a má jemnou vůni a chuť.

7
250g   380 Kč  
Omáčky/Přílohy

 
Gratinované brambory

  50 Kč  
Steakové hranolky

  50 Kč  
Grilovaná zelenina

  50 Kč  
- omáčka ze zeleného pepře

  50 Kč  
- omáčka z červeného kari

  50 Kč  
- omáčka houbová

  50 Kč  
- omáčka krémová-roqfórová

  60 Kč  
- omáčka z červeného vína a sečuánského pepře

  50 Kč  
Ryby

 
Grilovaný losos se zeleným chřestem a holandskou omáčkou

1,2,4,5,7
  320 Kč  
Steak z tuňáka Sashimi s přílohou dle nabídky šéfkuchaře

1,2,4,5,7
  550 Kč  
Treska s rybí veloute omáčkou,grilovaná cuketa a domácí bramborové krokety s parmazánem

1,2,4,5,7
  330 Kč  
Grilovaná sépie na černé rýži Gran Nero .

  285 Kč  
Speciality restaurace

 
Jelení kýta na smetaně, šípková marmeláda,domácí karlovarský knedlík

1,5,7
  310 Kč  
Fricase z vepřové panenky připravené metodou Sous vide na rozmarýnu plněné anglickou slaninou,s houbovou omáčkou a bramborovým gratanem dauphinois

1,5,7
  245 Kč  
Pošírované kuřecí prso, domácí noky s omáčkou z čerstvých pečených paprik

1,3,5,7,8
  210 Kč  
Vepřová žebra 500g pikantní, podávaná se steakovými hranolky

1,5,7
  260 Kč  
Jehněčí kolínko na červeném víně, bramborová kaše

1,3,5
  370 Kč  
Konfitované kachní stehno se švestkovou omáčkou, perníkový knedlík

  375 Kč  
Hovězí cheese burger se slaninou v domácí sezamové housce, hranolky

  280 Kč