Týdenní menu
DENNÍ MENU 20.4. - 24.4. | |
PONDĚLÍ: Cibulačka, krutony | |
1. Krkovička v medvědím česneku, trofie na másle | 120,- |
2. Gnocci se smetanovým špenátem a kuřecím masem | 115,- |
ÚTERÝ: Zelná | |
1. Kuřecí nudličky se zeleninou, kus-kus | 120,- |
2. Rizoto s vepřovým masem a sýrem | 115,- |
STŘEDA: Hrachový krám se slaninou | |
1. Vepřový řízek, bramborová kaše, čerstvá zelenina | 120,- |
2. Francouzské brambory, kyselý okurek | 115,- |
ČTVRTEK: Česneková se šunkou, krutony | |
1. Vepřový kotlet na mrkvi, vařené brambory | 120,- |
2. Tortila s kuřecím masem | 115,- |
PÁTEK : Zeleninový vývar, svitek | |
1. Hovězí guláš, houskový knedlík | 120,- |
2. Smažený sýr, hranolky, tatatrská omáčka | 115,- |